Kano Amsterdam Noord

Cursussen, workshops, kano-tochten en meer!

Bij Kano Amsterdam Noord kun je je op vele manieren bekwamen in de kano-sport.
We bieden een eenvoudige kennismakingscursus, een cursus voor gevorderden, cursussen voor schoolklassen, teambuilding-middagen en nog veel meer!

Kennismakingscursus

In twee avonden leer je de basisbeginselen van de kanosport zoals het in- en uitstappen, de voorwaarste slag, de boogslag en de steunslag.
Kosten: € 30,-.
Tijd: ca 20.00-21.00 uur
Stuur een mail of bel onderstaand telefoonnummer voor een afspraak. U kunt de avonden van uw voorkeur aangeven.

Technische cursus

Deze cursus van twee avonden is bedoeld voor mensen met enige ervaring of die de kennismakingscursus gedaan hebben. U krijgt instructie over het perfectioneren van de voorwaartse slag, de boogslag en de steunslag en er komen een paar slagen bij zoals de achterwaartse slag.
Kosten: € 30,- van ca 20.00-21.00 uur
Desgewenst kan er een examen gedaan worden waar u een diploma voor kunt behalen!

Jeugdfeest

Je kunt de verjaardag van je kind vieren bij kano Amsterdam Noord. De instructrice Marianne Boer heeft veel ervaring met kinderen en staat garant voor een geslaagde middag. De kinderen (vanaf 8 jaar) gaan allemaal met een kano het water op en krijgen een uitleg over de kanotechniek. We gaan op het water spelletjes en rallies (wedstrijden) doen. We zijn ongeveer een uur op het water. Uiteraard moeten de kinderen hun zwemdiploma hebben en krijgen ze een zwemvest aan.

.

 

.

Schoolklassen

Voor lagere school klassen en middelbare schoolklassen worden er kanomiddagen georganiseerd. De kinderen leren de basisbeginselen van de kanosport zoals het in- en uitstappen, de voorwaarste slag, de boogslag en de steunslag. Er kunnen ook spelletjes op het water gedaan worden.
Bel onderstaand nummer of stuur een mail voor een afspraak over een dag en andere informatie.
Prijs: € 30,- per uur

Kano tochten

Kano Amsterdam Noord organiseert kano tochten met begeleiding in de omgeving, bv ‘t Twiske, Zaandam, Muiden of Weesp met kleine groepen van 4 tot 6 deelnemers. We kunnen vertrekken vanuit IJburg, richting Muiderberg of Almere. Er is gezamenlijk vervoer van de kano’s. 
Dagtocht van ongeveer 4 uur in weekend p.p. €50,-. Avondtocht van ongeveer 2,5 uur p.p. €35,-