Cursussen bij Kano Amsterdam Noord

Beginners-cursussen en licht-gevorderden cursussen

Bij Kano Amsterdam Noord kun je je op vele manieren bekwamen in de kano sport. We bieden een beginnerscursus en een licht-gevorderden cursus.

Kano beginnerscursus

In twee uur (‘s middags of ‘s avonds) leer je de basisbeginselen van de kanosport zoals het in- en uitstappen, de voorwaarste slag, de boogslag en de steunslag. Kosten: € 35,-.
Minimale groepsgrootte 6 mensen.
Geinteresseerd?
Stuur een mail naar Marianne of stuur een appje naar 06-44811508. Je kunt dan in de app-groep en krijgt dan bericht wanneer er een cursus gepland is.

Kano licht-gevorderden cursus

Deze cursus van twee uur is bedoeld als je al enige ervaring in de kano-techniek hebt. Je krijgt instructie over het verder verbeteren van de peddeltechnieken zoals de voorwaartse slag, de boog-, steun- en achterwaartse slag enzovoorts. We leren in de golven te varen en te varen onder andere omstandigheden. Kosten: € 35,-.
Minimale groepsgrootte 6 mensen. Deze cursus kan tevens de start zijn van het halen van een kano diploma in de toekomst.

Na het deelgenomen hebben aan deze cursus ben je van harte welkom om deel te nemen aan de trektochten van Kano Amsterdam Noord!