Zeekano vakanties naar Kroatië en Denemarken

Avontuurlijke zeekano tochten langs het Kroatische en Deense eilandenrijk

Kano Amsterdam Noord organiseert kano vakanties voor gevorderden in het buitenland.
Kroatië en Denemarken zijn voorbeelden van de mogelijkheden. Uiteraard zijn er meer gebieden waar je fantastische tochten kunt maken. Heb je een idee? Vertel het. In overleg kunnen we een plan uitwerken.

Geplande weekendtochten 2022
15 augustus 2022: stedentocht Friesland of rondje Flevoland.
14 september 2022: gebied naar keuze


Geplande kano vakantie tochten 2022

De voorlopige startdata voor 2022 van de kano vakantie tochten is als volgt: Kroatië startdatum 10 april 2022, Denemarken, de Kleine Belt startdatum 3 juni 2022.

Zeekano-tocht langs de kust van Kroatië

Voorlopige startdatum: 10 april 2022

In Kroatië kun je al in april of mei kanoën omdat het water en de lucht hier dan al warm is. We kunnen bijvoorbeeld beginnen bij Zadar, een eiland dat direct voor de kust ligt en een mooi startpunt voor het eilandenrijk is. We kunnen varen langs eilanden als Ugljan, Pasman en Sestrunj en daar kamperen. We kunnen er een tweede week aan vastknopen en verder trekken naar het oosten, naar de eilanden Kornati en Murter.
Deze tocht is geschikt voor gevorderden met een kleine groep van vier tot zes mensen.

Geinteresseerd? Meld je aan voor de app-groep en je wordt op de hoogte gehouden!

Langs de Deense eilanden met de zeekano

Voorlopige startdatum: 3 juni 2022

Een zeekano vakantie voor gevorderden naar het Deense eilandenrijk. Een mooi traject voor de eerste week is bijvoorbeeld langs de eilanden Lyo, Drejo en Stryno en Aero, alwaar we kamperen. We kunnen verder varen en een tweede week inplannen, naar de eilanden Tasinge en Langeland.
Er is geen eb en vloed dus we hoeven ‘s ochtends nooit te wachten! We leggen afstanden af van maximaal 25 km. Deze vakantie is geschikt voor een groep van vier tot zes mensen.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor de app-groep en je wordt op de hoogte gehouden!