Reviews Kano Amsterdam Noord

Ervaringen van deelnemers aan de kano-activiteiten van Marianne Boer 

Wat een cadeautje kanoën tijdens de avond schemer. We vertrokken vanuit camping Zeeburg en hadden een fijne lage instap voor beginners. Marianne heeft ons vriendelijk en warm ontvangen en de eerste beginselen van het kanoën uitgelegd. Een duidelijke en heldere uitleg en daar gingen we dan.We zijn eerst naar de strekdam gekanood en konden op die manier onze kano leren kennen en dat ging goed. Dus we maakten de oversteek naar Durgerdam. Wat een uitzicht en ruimte gewoon prachtig.De hele tocht was het wel werken, omdat je het niet gewend bent, maar ik had niks willen missen en wordt graag een beetje uitgedacht en dat was precies goed. Prima te doen met een kleine uitdaging.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Super bedankt Marianne voor het avontuur en de gezelligheid.
Met vriendelijke groet, Monique

Vandaag, 16 augustus 2020, supervriendelijk ontvangen door Marianne. Ik kreeg zelfs de gelegenheid om me in haar huis even om te kleden. Prachtig weer!! De gele kano voor mij, de groene voor Bert. Marianne kiest de kano’s uit op het gewicht van de klant. Na instructie hoe de kano in te stappen zijn we van start gegaan. Het ging top! Bert vliegt over het water. Moeiteloos! Absoluut een aanrader. Na terugkomst wederom hartelijke ontvangst met een kopje thee. Top Marianne, wij komen terug!
MARGA

Erg fijne persoonlijke benadering bij deze eerste kennismaking met kanoën. Marianne’s enthousiasme is erg aanstekelijk en inspirerend. Dank voor deze fijne levens”lessen”!
MARIT

Plezier in het kanoën, dat staat bij Marianne voorop. En het was ook een hele leuke cursus. Duidelijke instructies, oog voor veilig kanoën en lekker in je eigen ritme leren te komen. Een aanrader!
ARJA

Fijne kanoles gehad van Marianne! In 2 uur veel techniek gehad en en lekker geraced, ik heb gewonnen.
EVA

We hebben een fantastische middag gehad op het water. Goede uitleg met veel handige tips, daarna gewoon uitvinden wat er te beleven was. Wij komen zeker terug! Een heerlijke middag !
HELEN

Een hele leuke beginnerscursus is dit geweest! Met eenvoudige oefeningen hebben we een goede basis gelegd voor verdere kanotochten! Heel fijn!
HELEEN

Lekker even ontspannen en bijkletsen. Het water op en lekker zwemmen. en daarna thee drinken met Marianne. Wat een fijne plek!
MARIEKE

Heel fijn om van jou les te krijgen, geef zelfvertrouwen. het loslaten van gedachten tijdens de tocht, maakt je ontspannen. Kleine oefeningen die inpasbaar waren tijdens de tocht.
Ja, het begint met willen en een glimlach!
MIRANDE

Hele fijne open plek om lekker op het water te dobberen! Fijn contact en persoonlijke hulp.
Rudy

Het was supergezellig!!! En pokeren goeie uitleg gekregen waardoor het plezierig voor ons was.
Rachmaninov

Een hele leuke ervaring gehad vandaag. Kanoen is super leuk en de omgeving is adembenemend. Daarnaast is Marianne zeer gastvrij en legt alles in het begin goed uit. Zeker een aanrader voor een leuke activiteit.
Muhammad

Plezier in het kanoen, dat staat bij Marianne voorop. En het was ook een hele leuke cursus. Duidelijke instructies, oog voor veilig kanoen en lekker in je eigen rithme leren te komen. Een aanrader!
Arja

Wat een fijne avond op de Noorder-IJ Plas! Marianne is een geduldige kano-coach die met veel passie haar fijne kneepjes van het kano-vak aanleert. Smaakt zeker naar meer. Eerst even de spierpijn afwachten… dankjewel voor de prachtige kanotocht en alle tips!
Marij

Wouw, wat ben ik alweer veel wijzer geworden met één les. Duidelijke uitleg en fijn gevaren. En dan ook nog eens gezellig en prachtige natuur.
Levina

Een prachtige avond! Ontspanning en inspanning tegelijk.
Bedankt voor de duidelijke, heldere en leuke les.
En een nieuw stukje Amsterdam op een originele manier ontdekt.